Λιώνουμε τη μαργαρίνη
Χτυπάμε στο multi τα μπισκότα μέχρι να θρυμματιστούν
Για να δημιουργήσουμε τη βάση του γλυκού, απλώνουμε τα θρυμματισμένα μπισκότα σε φόρμα ή ταψάκι και τα περιχύνουμε με τη λιωμένη μαργαρίνη, τα ανακατεύουμε και τα πιέζουμε στον πάτο αρκετά για να γίνει μια ομοιόμορφη βάση.
Ψήνουμε τη βάση τους 170 βαθμούς για 10 λεπτά.
Χτυπάμε στο μίξερ την άχνη με την κρέμα γάλακτος μέχρι να γίνουν σαντιγύ.
Προσθέτουμε το ερίκι και συνεχίσουμε το ανακάτεμα μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
Αφού κρυώσει η βάση βάζουμε από πάνω την κρέμα.
Στη συνέχεια για την επικάλυψη, χτυπάμε στο μίξερ τα 300 ml κρέμας γάλακτος μέχρι να πήξει, και καλύπτουμε όλη την επιφάνεια.
Στο τέλος προσθέτουμε τη μαρμελάδα φράουλα
Αφήνουμε το γλυκό για ένα βράδυ στο ψυγείο πριν το κόψουμε.
1. Αντί για μπισκότα τύπου digestive θα μπορούσατε εναλλακτικά να χρησιμοποιήσετε μπισκότα τύπου πτι μπερ.
2. Αν έχετε τσέρκι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να δώσετε σχήμα στο γλυκό σας, αλλά και για να διευκολύνετε τη διαδικασία κοπής του.
3. Μπορείτε αντί για μαρμελάδα φράουλα να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε μαρμελάδα της αρεσκείας σας ή ένα γλυκό του κουταλιού ανάλογα με τη διάθεση και τις προτιμήσεις σας.